LYDFIL: Gå et spadestik dybere og få succes med vægten

Drømmer du om at få succes med vægten?

Enhver, der har forsøgt at klare vægttabet med kost og motion alene, er på et tidspunkt løbet mod en mur. Ja, du kan godt tabe dig, når du spiser mindre portioner sundere mad, men i de fleste tilfælde, handler det ikke bare om mad. Stikker vægtproblemet  dybere – og det gør det som regel – så må du også kigge dybere.

Maden er ikke problemet, for du ved, hvad du skal spise. Problemet ligger i de gamle (ubevidste) vaner og regler, der får dig til at spise mere, end din krop har brug for. Derfor er det en god idé at dykke dybere – og få vanerne med op til overfladen. Det kan fx. den vane, du har med at spise om aftenen, mens du ser TV. Eller når du siger ja tak, fordi du bliver budt. Eller når du tager en ekstra portion, selvom du egentlig er mæt. Eller det, du spiser, når du er urolig. Vaner og regler er der mange af – og derfor får du gevinst på vægten, når du tager dig af dem. Og det gør du også, når du holder op med at fortælle dig selv, at det er svært – og at du er sådan én, der nemt tager på. Det gør I i jeres familie.

Du har alle svarene i dig. Du får succes med vægten, når du kigger indad. Når du mærker, hvad der er rigtigt for dig – sådan helt ind i kernen. Så bliver det lidt nemmere fremover. Du kommer til at vælge anderledes, når du tænker nye tanker.

Hør her min lydfil om, hvorfor det ikke er nok at fokusere på mad og motion – og hvordan du går dybere, så du får succes med dit vægttab.