Mad er en dejlig del af livet – en nydelse

Vejen til naturlig vægt og et frit forhold til mad er forskellig fra menneske til menneske, og vejen kan godt være lidt kringlet, men ikke så besværlig, som du måske tror. Jeg tør godt love, at Naturligvægt-redskaberne giver mening. Og jeg vil påstå, at der er en vej for enhver, der vil. Det handler om andet og mere end mad og motion. Det handler om det hele menneske – om ens tanker og om at komme “hjem til dig selv”.

Metoden bygger på, hvad de mennesker, der har det nemt med maden og vægten, tænker og spiser. Jeg er én af dem. For mig har det med mad og vægt altid været nemt. Jeg har aldrig været på slankekur, og jeg har aldrig haft vægtproblemer. Jeg spiser 100% bevidst – og jeg spiser stort set hvad jeg har lyst til.

Jeg ved, hvordan man holder vægten stabil. Jeg ved også, hvordan man kommer ned i vægt. For da jeg var gravid første gang som 24 årig, bestemte jeg mig for at spise løs, nu hvor jeg alligevel skulle være tyk. Det var ikke så smart, for jeg tog jeg 23 kilo på. Efter fødslen ville jeg ha’ min krop tilbage igen. Jeg tænkte aldrig tanken, at det blev svært, så det var det ikke. Langt senere forstod jeg, at det kunne ha’ været en udfordring i årevis, hvis jeg havde set det som et problem.

Personlig udvikling er en vigtig del af min hverdag. Jeg er ikke blevet skånet for udfordringer, men jeg kender også opturen. Livet har gode opgaver til os, og det er dem, vi vokser af. Vi er alle på vej til næste niveau, der er altid noget nyt at lære, når vi vil følge med udviklingen. Min pose er fuld af gode, selvafprøvede redskaber, som jeg elsker at dele ud af. De er udviklet gennem tusindvis af samtaler og masser af workshops. Plus en god del selvproces.

Slankekure giver vægttab, men ikke i længden. Der skal mere til. Fx. at du holder op med at tænke på vægttabet som vanskeligt. Du får medvind, når du finder nysgerrigheden frem, og siger til dig selv, at du er spændt på hvordan du finder ud af det.

Har du fået nok af at kæmpe med maden og vægten, så lad mig vise dig, hvordan du bruger de principper, redskaber og strategier, der fører til naturlig vægt og et godt forhold til mad. Og så kan du i øvrigt glæde dig over, at din forvandling smitter af på alt andet i dit liv.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Lone Ladefoged

– guide til naturlig vægt

Det er naturligt at ha’ det godt med kroppen og maden. Kroppen søger altid at være i balance. Derfor kan alle få naturlig vægt. Ikke med kamp og kalorieregnskab, men med fokus på velvære, kroppens behov, tankerne og kropsbevidstheden. 

Lone Ladefoged, NLP-psykoterapeut /guide til naturlig vægt