Vægttabsforløb med 12 puslespilsbrikker

I foråret 2020 meldte forskerne ud, at slankekure ikke virker, og at de ikke ved, hvordan man løser et vægtproblem. Samtidig bliver bl.a. jobkonsulenter bedt om at foreslå overvægtige klienter, at de skal tabe sig. Med et forløb, der ikke virker.

Alle ved, at når man spiser mindre, taber man sig, og at det ikke der, problemet er. Det her handler ikke om “kalorier ind og ud”. Vi er nødt til at se vægttabet med helt nye øjne, når det skal være varigt. Og vi skal især interessere os for gamle vaner, forældede overbevisninger og de “etiketter” vi putter på os selv.

Hver dag er der mange mennesker, der taber sig på den naturlige og sunde måde, så de holder vægten fremover. Det er muligt. De går til deres vægttabsforløb med bevidsthed og omtanke, for ligesom på alle andre områder i livet, er det en vigtig del af at få succes. De ved, hvad de vil, de giver projektet deres fulde opmærksomhed, og de har tillid til at det kommer til at ske. Og så lærer de det, de har brug for at vide, så de kan gennemføre. Med den indstilling er det kun et spørgsmål om tid, før man når sin naturlige vægt og et godt forhold til mad. Bliver man ved med at gøre det rigtige, er succes en realitet. Det kan alle gøre.

Den naturlige løsning i 12 puslespilsbrikker

Siden 1996 har jeg hjulpet tusindvis af mennesker ned i vægt. Med de helt samme grundlæggende strategier igennem alle årene. Fordi de virker. Med tiden selvfølgelig udviklet og forfinet, så de nu står så skarpt som aldrig før. De 12 puslespilsbrikker er mit bud på de elementer, der skal med i slankeprocessen. Samtidig er de en effektiv checkliste, der giver dig praktiske anvisninger på, hvad du kan gøre, og hvordan du går mere i dybden.

En kunde fortalte, at folk var begyndt at spørge til hendes vægttab. Hvad har du gjort? spurgte de. Hendes svar var: “Jeg forstår ikke helt hvad der er sket, men jeg ved, at det her virker”. Nu har vi sammen sat kryds ved alle 12 brikker, så nu ved hun præcist, hvorfor hun endelig har nået sit mål efter mange år.

Hver brik har sin afgørende betydning, så derfor er det vigtigt, at alle brikker kommer på banen. Det betyder, at du har redskaberne til at komme helt i mål – så du kan være tryg ved at blive der for altid. Det kan selvfølgelig ske, du bliver udfordret i din proces – og du er på vej tilbage i de gamle mønstre. Men så går du brikkerne igennem, og du vil vide, hvor det “halter” – og hvordan du hurtigt retter op og komme videre.

Overskriften er kun begyndelsen. Det, der virker, er at fordybe sig i hver enkelt brik, så de alle kommer helt ind under huden.

 1. Tag din beslutning
 2. Dine mønstre
 3. Optur hver dag
 4. Dit basale livsgrundlag
 5. Dit mål og dit nye selvbillede
 6. Hele spektret
 7. Kroppens behov
 8. Spisestrategien
 9. Kropsbevidsthed
 10. Din indre dialog
 11. Dine udfordringer
 12. Selvkærlighed

Dit personlige vægttabsforløb i 12 brikker

Brikkerne viser dig vej skridt for skridt. Fra du tager beslutningen, og bliver bevidst om dine mønstre, til dit motiverende fremtidsforestilling – og dit inspirerende selvbillede – og til den afgørende spisestrategi i 4 faser. Der er tænkt på, hvordan du nemmest kan aktivere din gode tilstand, ændre din indre dialog – og hvordan du helt konkret tager dig af dine udfordringer, og når dit mål på den bevidste og selvkærlige måde.

Hver brik giver dig et grundigt udgangspunkt, så du selv kan tilføje dine egne ideer. På den måde bliver processen din helt personlige vej. Nogle af brikkerne er nemme at tage til sig – andre kræver mere opmærksomhed. Fælles for brikkerne er, at de hver især udgør et vigtigt element i den samlede skitse.